ح.چ
عنوان :

درد جناغ

متخصص طب سنتی ایرانی
سلام اقای دکتر بنده خانمی هستم 32 ساله یک شیرخوار 4 ماهه دارم حدود دوماه هست گاهی درد در جناغ سینه و پشت دارم گاهی این دردها شدید میشود گاهی کم و چند هفته ای هم از بین میرود سوزش سر دل هم گاهی دارم باد گلو زیاد میرنم ترش هم میکنم اجابت مزاج هم تقریبا به صورت روز در میان است این درد من با تغییر وضعییت بدنم بیشتر میشود با لمس و ضربه به جناغم بدتر میشود مثلا بچمو بغل میکنم درد زیاد میشود امپرازول یکسال هست ناشتا میخورم کلا معدم ضعیفه الانم با دکتر تلفنی صحبت کردم گفتند برو اندوسکوپی ولی من بخاطر شرایط کرونا میترسم برم گفتند برو سونو کیسه صفرا بازهم ترسیدم و نرفتم بهم یکماه رابرازول دادن بخورم از دیشب شروع کردم به نظر شما این درد های من مربوط به معده است؟چی بخورم برای تقویت معده و یا اگه زخم ایجاد شده باشه برای درمان زخم معده دمنوش چی بخورم؟بچمم فقط شیر خودمو میخوره در نظر داشته باشین برای داروهایی که تجویز میکنید ممنونم درد من با ماساژ پشت کمی بهتر میشود
از دیشب که رابرازول میخورم بادگلو بسیار زیاد میزنم

سلام وقت بخیر. سابقه ناراحتی یا بیماری خاصی نداشتید؟

سلام نه دکتر ناراحتی خاصی ندارم فقط مشکل معده دارم چند سالیست مخصوصا تو حاملگیم بسیار زیاد ترش میکردم از همون اولش که هر روز امپرازول میخوردم الان از دیشب رارازول میخورم که همش درحال اروغ زدن هستم نمیدونم از این هسا یا نه

خب به احتمال زیاد از گرفتگی عضلات بین دنده ای هست. توصیه میکنم باد و اب سرد به بدنتون نخوره. لباس پوشیده تر بپوشید. با روغن زیتون قفسه سینه و پشت رو چرب بفرمایید و با یک سشوار همزمان با چرب کردن محل ماساژ را چرب نمایید. روزی یک نوبت .

برلی تقویت معده چی بخورم دکتر جان؟

برای مشکل معده از مصرف دوغ، ماست، کشک، ترشی ها، هندوانه،کلم ، گوشت گوساله، فست فود ، تره، شاهی، سیر و پیاز خام پرهیز کنید. برای جایگزینی لبنیات از فرنی یا شیربرنج استفاده نمایید. روزی دونوبت یک نصف قاشق چایخوری نعناع و نصف قاشق چایخوری زیره سبز را در قوری با یک استکان اب جوش ریخته و 15 دقیقه دم کنید و بعد صاف کرده با کمی عسل میل کنید

برای درد قفسه سینه توصیه می شود حضوری توسط پزشک ویزیت شوید ولی به احتمال زیاد همان موردی است که خدمتتون عرض کردم

اقای دکتر بادوم اسیاب کردم با عسل ناشتا مبخورم و شب ها قبل خواب بخورم یا نه؟
دعاگویتان هستم سرافطار .ممنونم