م.آ
عنوان :

رشد کودک

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم ک ...
سلام و عرض ادب و احترام خانم دکتر عزیز دختری 17 ماه دارم با وزن تولد 2 کیلو که هفته 36 بارداری بدنیا امد از اول دخترم مشکل شیر خوردن داشت مرتب شیر درگلویش میپرید وسیاه میشد بدوتولد بیمارستان بستری شد به مدت 10 روز واز سرتا پا ازمایش شد وگفتند مشکلی ندارد تمام ارمایشات انجام شد تستهای تیرویید هم انجام دادم و اکی بود وبه مدت 5 ماه بالوله بهش شیر میدادم چون پزشک گوارش تشخیص رفلاکس پنهان داد لازمه ذکر کنم دوماه اصلا وزن نگرفت چون نمیتوانست شیر بخورد الان فقط شیر با ارد برنج به صورت غلیظ اگه شل باشه در گلو میپرد .شیر اپتامیل پپتی و ریسورس جونیور گاهی اوقات .از نظر غذایی خوبه همچی بهش میدهم البته رفلاکس رادارد و بالا زیاد میزنه (بالا اصلا نمیاره).ویبوست هم دارد. مکملها .ایروفیکس و klevikids میدهم ولی متاسفانه وزنش بسیار پایین هستش الان 7 کیلو و 100 وقد 73ودور سر 45.هر کاری میکنم وزن نمیگیره هنوزم هم راه نیفتاده به تازگی با کمک روی پاهایش میایستد ولی نشسته نشسته حرکت میکند کل اطاقها ودور تا دور اطاق را.لطفا مرا راهنمایی کنید چه کارهایی لازم هست انجام بدهم واقعا نگران وضعیت دخترم هستم.(ایا مربوط به رفلاکس هستش ؟)چون داروهای رفلاکس بینتیجه بود دارو هاشو دیگه نمیدهم

سلام این بچچه هنوز ریفلاکس دارد که باید خوب درمان شود ودیگر اختلال در عضلات بلع هم دارد احتمالا اندوسکوپی لازم دارد