د.ک
عنوان :

تشخیص لنفوم

متخصص رادیو آنکولوژی (رادیوتراپی-آن ...
سلام اقای دکتر. پزشک من برای من ctscan نوشته برای تشخیص بدخیمی های لنفوم. به جای سی تی اسکن چه ازمایش دیگری میتونم انجام بدم برای تشخیص لنفوم. چون سی تی اسکن عوارض داره ممنون.
نه نمونه برداری نگفته. دکتر آزمایش خون من را دید و بهم گفت چیزیت نیست. ولی من طبق علائمی که خودم قبلا داشتم مشکوک به لنفوم بودم. (درد در قفسه سینه و کشاله ران و گاهی تب و لرز و و حالت تهوع خفیف) بخاطر همین از دکتر درخواست آزمایش کردم. دکتر گفت سونوگرافی بنویسم یا سی تی اسکن؟ منم گفتم سی تی اسکن. حالا سوال من اینجاست دقت سونوگرافی در تشخیص لنفوم چقدره؟ میتونم به دکتر بگم همون سونوگرافی را برام بنویسه ؟

همچنین این روزها به خاطر کرونا مراکز سی تی اسکن از آلوده ترین مراکز هستند...چون کرونایی ها با سی تی میکنند..حتی الامکان انجام نشه مگر ضروری باشه

اگر هم بحث لنفوم اصلن مطرح نیست و خود شما یا پزشک شما به کرونا مشکوک هستید طبیعتا سی تی اسکن بهتر لست

در نهایت چه سونو و چه سی تی اسکن مقدمات تشخیص لنفوم هستند...تشخیص قطعی لنفوم با نمونه برداری از غدد لنفاوی هست

ممنون دکتر بخاطر اطلاعات مفید. نه به کرونا مشکوک نیستم چون درد تو کشاله ران حدود یه سالیه دارم. تبم همینطور گه گاه میاد سراغم از یه سال پیش.
دکتر یک سوال دیگه؛ mri هم میتونه مثل ct لنفوم را تشخیص بده؟
🙏