ف.ج
عنوان :

کمردرد،پادرد،بی حسی انگشتان،تاری دید چشم راست

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
سلام وقت بخیر
من مدتی است که بسیار کمر درد و پا درد مخصوصا شبا دارم ،دوتا انگشت شصت پام مدت 10 روز بی حس بودن و شماره چشم راستم 2 هست ولی چپ کاملا سالم،ام ار ای مغزو و ستون فقرات دادم

سلام. MRI کمر انجام داده این؟. در ضمن در ساقه مغز یک خال عروقی وجود دارد که معمولا خطرناک نیست.

بله اولین عکسی که فرستادم گزارش ام ار ای کمرم هستش

مشکلی ندارید. می بایست فیزیوتراپی و نرمش ورزش کمر و پا انجام دهین

🙏