ا.س
عنوان :

شامپو و کرم

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و خسته نباشید
خانم دکتر جهت پرسشایی که پرسیده بودیددرمورد پوست سر و صورتم:
پوست سرم نرمه / سرم خیلی کم اونم بعضی وقتا نه همیشه پوسته میزنه/ پوست صورتم خیلی وقتا پوست پوست میشه فک میکنم خشک باشه و صورتم جوش یا دون دون نمیشه راستی لبام خیلی پوست پوست میشه هیچ وقت یکدست نیست لطفا یه راهنماییم در مورد لبام چی استفاده کنم از این حالت دربیاد بکنید متشکرم

با سلام

برای کاهش کک و مک ها و یکدست شدن رنگ پوست حتما در طی روز در صورت بیرون رفتن ضدآفتاب استفاده کنین و هر دو ساعت تمدید کنین ضد آفتاب های مدیلن و مدیسان خوبن و مناسب پوست خشک داره رنگی هم داره

صبح از کرم ویتامین سی برای جوانسازی و یکدست شدن رنگ پوست می تونین استفاده کنین برند های سی گل و آردن هر دو خوبن

شب قبل از خواب هم می تونین از روشن کننده هیدروکینون مدیلن استفاده کنین

برای پاک کردن آرایش از شیرپاکن استفاده کنین و بعد تونر که سینره برای پوست خشک داره صابون زیاد مناسب نیست

پوست سرتون احتمالا شوره خفیف داره از شامپوی ضد شوره اکتوزینک اویدرم که ملایم هست استفاده کنین تماس مستقیم با ساقه نداشته باشه به ساقه موهاتون بعد از حمام سرم کراتین سریتا بزنین

متشکرم از دقت نظر شما و راهنمایی شما