س.ث
عنوان :

درد پشت

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام جناب دکتر... حدود یک ماهی میشه که دچار درد شدید پشت و تنگی نفس هستم... دکتر رفتم نوار قلب هم گرفتن گفتن گرفتگی عصبی عضلانی هست... تا اینکه دو هفته پیش یک گرفتگی خیلی شدید پشت کتف چپم احساس کردم، یک چیزی شبیه کشیدگی شدید یک تاندون، به حدی که خشک شده بودم... شبش توی آینه متوجه یک ورم قسمت گردن دقیقا بالای ترقوه شدم... رفتم دکتر قرص باکلوفن داد... اما نه درد پشتم قطع شده، نه ورم کم شده... تنگی نفسم هم همچنان ادامه داده... تو تنفس عادی مشکل ندارم، اما نفس عمیق برام سخته... ممنون میشم جوابم رو بدید... باید چی کار کنم.

سلام این مشکل نیاز به معاینه فوری داره ,,بعد از رد کامل علل قلبی درگیری مفاصل فاست ناحیه توراسیک و تات باندهای عضلانی میتونن مطرح باشن

🙏