ا.آ
عنوان :

سر درد

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
من 11 روز بیشم بِه سرم ضربه زدم باهاتون هفته گذشته مشورت کردم گفتید که ضربه با دست مشکلی ایجاد نمیکنه . اما من احساس میکنم که گردنم اسیب دیده من از روز 5 بعد از ضربه احساس عدم تعادل بِه صورتی من در حالت نشسته احساس میکنم بِه جلو وًعقب میرم ایجاد شد برام شدتس بعد از چند روز داره کمتر میشه اما از بعد روز بعد از حادثه پشت سرم احساس تق تق میکنم وًبا حرکت سر و گردن این صدا رو میشنوم و از طرفی چند روز هست وقتی سرم رو زیاد بِه عقب خم میکنم احساس لقمه در گلو پیدا میکنم بِه طوری که در غذا خوردن مشکل پیدا کردم .سی تی اسکن سالم بود ام ار ای هُم گرفتم براتون ارسال میکنم . متخصص شنوایی گفت ممکن Lubbpv باشد. من نگرانم که مهره اول م اسیب دیده باسه شکستگی یا ترک پیدا کردن باسه ، از طرفی من سابقه لوپوس دارم وًاین چند وقت اظطراب شدید داشتم که مشاوره ان لاین انجام دادم کفتن اظطراب انت دارو استفاده نکردم پزشک روماتولوژیست مً که دیروز معاینه کرد گفت وضعیت بیماری خوبه فقط برای اظطراب میتونی الپراروزام نیم شبی نصف عدد استفاده میکنی البته مایل نیستم که قرص اعصاب بخورم . اگر این قرص رو موقت استفاده کنم امکانش هست بعد بیام پیش شما درمان نوروتراپی انجام بدم ؟ راستش خیلی وقته میخوام بیام برا درمان اما از موضوع کرونا از بیمارستان و .. ترس دارم برای همین تازه دیروز رفتن ام ار ای و سی تی برای سرم انجام دادم

سلام. سی تی اسکن و ام آر آی مغز سالمه
ام آر آی گردن یک دیسک خفیف هست که احتمالا قدیمیه
مهره های گردن سالمه
آلپرازولام خوب نیست چون عادت میده. بجاش قرص بوسپیرون 5 میلی برا اضطراب مصرف کنید، نصف قرص صبح و شب بعد غذا
هر وقت خواستید بیاد نوروتراپی. بیمارستانمون مریض کرونا نداره و بستری نمیکنه

پس چرا احساس جلو و عقب رفتن دارم ؟ و این صداق تق تق برای چیه ؟ ایا سیستم تعادلی شنوایی م مشکل پیدا کرده ؟

سیستم تعادلی اگر بهم بخوره، واضحا میبینید که ساختمان دور سرتون میچرخه. البته طبیعیه بعد ضربه مدتی آدم احساس کنه حالش عوض شده و معمولا رفع خواهد شد