آ.ز
عنوان :

اسهال

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید اقای دکتر من دختر 14 ماهه دارم با وزن12 کیلو... امروز از بعداظهر دخترم واسه چهارمین بار اسهال داشت و هیچ علایم دیگه ای به غیر از اسهال نداره... و درضمن ی چند روزه که لثه هاش ورم کرده و داره دندونای کرسی در میار... امکانش هست اسهال به علت دندون درآوردن باشه؟؟؟
و سوال دیگه اینکه 5 ماه پیش شما به دخترم به علت کم خونی پودر آهن سیدرال فولیک تجویز کردین و الان تمام شده ... من مجدد همین پودر آهنوبخرم و بهش بدم؟؟؟
و اینکه مولتی ویتامین سانستول زینک پلاس میخوره...نیازی نیست که مولتی ویتامینشو عوض کنم؟؟؟
و سوال اخر اینکه واسه حساسیت دخترم شما زادیتن تجویز کردین ولی همچنان تو خواب چشاشو میخارونه... و ضمن اینکه تشک و بالشت هم پنبه هست و همه چیو رعایت میکنم...علت خاروندن چشماش موقع خواب رو لطف میکنید؟

سلام علت خارش,واکنش,آلرژیک به وسایل خواب با در محل اطلف خواب یا خوابیده شیر دادن میتواند باشد
شربت مولتی,سانستول و پودر سیدرال فولیکو مناسب,بلای,یک سال هستند
برای اسهال
رژیم اسهالی پروبیوتیک راننوفلور روزی یک بار تا ده روز 10 قطره
او آر اس,
شیر بدون لاکتوز
شربت مترونیدازول و کوتریموکسازول روزی دوبار تا 5 روز هر بار 2 سی سی
توصیه میشود