ف.ب
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام من 7 ماهه زایمان کردم و ریزش موی شدید دارم.در حال حاضر قرص های فرفولیک و osteoکویینو استفاده میکنم.لطفا مکمل خیلی خوب برای کمک به بهبود ریزشم معرفی کنید ک بتونه عالی جواب بده و ایا این موهای ریخته شده برمیگرده ؟چون واقعا حجم موهام خیلییی کم شده و انگار ریشه موهام ضعیفه ک با هر دفعه دست زدن ب موهام خیلی راحت کلی از موهام میریزن.ممنون

با سلام
ریزش مو بعد زایمان و دوران شیردهی طبیعی است و تا 80٪؜ آن برمیگردد

ممنون. خب خداروشکر.لطفا یه مکمل خوب برای تقویت موها معرفی بفرمایید که در این مدت بتونم استفاده کنم