بازگشت به لیست سوالات
ع.م
عنوان :

نتیجه آزمایش کرونا

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
با سلام وقت بخیر آزمایش مربوط به مادرم هست و ایشون هیچ نشانه ای هم ندارن و طی 2 ماه گذشته نداشتن.
فقط اواخر پاییز یه سرماخوردگی شدید گرفتن که بی سابقه بود .
الان به صورت اتفاقی برای چکاپ ازمایش دادن که ازمایش کرونا هم گرفته شد و نتیجشو پیوست کردم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

سلام با توجه به اینکه IgG مثبت است یعنی اینکه ایشان قبلا مبتلا به کووید شده اند. اما به این معنی که بدن ایشان ایمنی دارد نیست و ممکن است در تماس مجدد با بیمار، مجددا مبتلا شوند.




سوالات مشابه


کرونا مثبت

سلام من از روز سه شنبه تب سردرد و کوفتگی داشتم دوبار سرم زدم جمعه ازمتیش PCR دادم امروز گفتن مثبته الان چکار کنم امشب برم سی تی ریه بدم؟

در مورد کرونا

سلام خسته نباشید این ریپورت اسکن رو میشه ملاحظه بفرمایید نظرتون رو بگید کمی سرفه دارند ازمایش هم براتون می فرستم

اچ ای وی

سلام خانم اقا جانپور ببخشید من باز وقتتونو میگیرم من امروز حین تمرین تو باشگاه پای یکی از هم باشگاهیام خورد به ارنجم و ناخن پای ایشون باعث شد پوست دستم کنده بشه اولش چند قطره خون اومد بعدش بند اومد و دیگه خونی نیومد عکسشم الان براتون میفرستم ایا این زخم امکان انتقال اچ ای وی و رو داره یا بیش از حد نگرانم ? تشکر

زمان قرنطینه و ماندگاری درد قفسه سینه

سلام، روزتون بخیر، من علاِیمی مانند سردرد ، بدن درد، عرق زیاد، سختی نفس کشیدن، از بین رفتن بویایی و چشایی و یک بار تب رو تجربه کردم. الان بویایی و چشایی امروز پنج روز که برگشته و فقط شب درد قفسه سینه دارم کمی که اگه به پهلو نخوابم مشکلی نداره و ابریزش بینی و خلط دارم. تمام این مدت در قرنطینه بودم ولی من شش ماهه پیش زایمان داشتم و گاهی مجبور بودم به بچه شیر بدم. داروهایی هم که مصرف کردم شامل آزیترومایسین، ناپروکسن 500، ویتامین سی، سیلین پلاس، سوپراکل و روتارین بوده. با توجه به این شرایط و اینکه فردا شب دو هفته از شروع علایم من میگذره تا کی باید ماسک بزنم و قرنطینه رو رعایت کنم؟ و این فشار قفسه سینه طبیعی است؟ البته سه روزه به ناچار برای نگهداری بچه مجبور شدم ساعات زیادی ماسک بزنم و خودم متوجه فشاری که بهم وارد میشد بودم.

کرونا

با سلام و خسته نباشید اقای دکتر حدود 6 هفته پیش در یک خانواده 6 نفره همگی مبتلا به کرونا شدیم و حدود 3 هفته بعد مجدد تست pcr دادیم و 4نفر از اعضا منفی شده بودن و یک نفر مثبت یکی از اعضا خانواده در ای سی یو بستری بود مجددا بعد از ترخیص ایشان هفته پیش دو نفر که مثبت بودیم تست مجدد دادیم و کسی که در ای سی یو بوده هنوز مثبت است ایا با توجه به گذشت این مدت از بیماری و کم شدن عدد igg هامون شخصی که هنوز مثبت هست برای ما خطر دارد؟ ضمنا یک نفرمون مجددا حالت تهوع دارد ممکن است دوباره مبتلا شده باشبم به این سرعت؟