ا.ح
عنوان :

خالکوبی بدن

متخصص داخلی
سلام اقای دکتر خسته نباشید اقای دکتر ایا تاتو خالکوبی بدن ضرر داره؟ خالکوبی چه ضرر هایی برای بدن داره و ایا سیستم ایمنی را ضعیف میکند؟
ایا با زدن تاتو بر روی دست برای خون دادن یا سرم تراپی مشکلی پیش میاد؟

با عرض سلام و وقت بخیر، ببینید ما عوارض خالکوبی رو به 2 دسته حین انجام خالکوبی و عوارض خود خالکوبی تقسیم میکنیم، از عوارض حین انجام خالکوبی میتونیم به انتقال عفونت ها مثل انواع هپاتیت و HIV و به ندرت عفونتهای قلب اشاره بکنیم که بسیار خطرناک هستند.و از عوارض خود خالکوبی میتونیم به عفونت های پوستی شدید و هم چنین واکنش های حساسیتی پوستی مزمن و حاد ناشی از خالوبی اشاره بکنیم که به سختی کنترل میشن،و هم چنین میتونه باعث تشدید بیماریهایی مثل پسوریازیس ، لیکن پلان ، ویتیلیگو و لوپوس پوستی و سارکوییدوز بشه، و در مواردی هم باعث ایجاد سرطان های پوست بشه،
بنابراین توصیه میکنم که انجام ندین ولی در صورت انجام حتما در مکان های مطمئن و بهداشتی انجام بشه.

اقای دکتر من خودم قبلن خالکوبی کوچک انجام دادم در مکان بسیار تمیز و ضد عفونی و مشکلی پیش نیومد
الان سوالم اینه ایا سیستم ایمنی ضعیف میشه و یه سوالی که مادرم همیشه میگه ایا تاتو روی دستت بزنی موقع ازمایش خون و سرم تراپی مشکلی پیش میاد
اقای دکتر ایا این اتفاق میفته؟

نخیر به خودیه در صورت عدم ایجاد عفونت و واکنش پوستی باعث تضعیف سیستم ایمنی نمیشه، توصیه میشه که از محلی که خالکوبی یا تاتو صورت گرفته خونگیری و سوزن وارد نشه، البته منع جدی نداره..

اقای دکتر خیلی لطف کردین ممنونم هم خودمو و هم مادرمو از نگرانی در اوردین
خیلی خیلی ممنونم♥️♥️♥️