ه.ح
عنوان :

بزاق غلیظ

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام وقتتون بخیر خانمی 54 ساله هستم مدتی هست بزاق دهانم خیلی زیاد به صورت کشدار و شبیه خلط شده طوری که باید شب ها چندین بار بیدار شم و دهانم را بشورم راهنماییتون چیه

سلام
سابقه بیماری دارید و دارویی برای ان مصرف میکنید؟

بله فشار خون دارم داروی لوزارتان H50 و متفورمین مصرف می کنم
و تیروئید کم کار دارم و لووتیروکسین مصرف میکنم

ونتوپرازول 20 نیم ساعت قبل از صبحانه و شام بخورید

از غذای تند ترش ادویه نوشابه چای قهوه سیر پیاز و سرخ کردنی پرهیز کنید

با غذا مایعات نخورید
و تا 3 ساعت بعد از غذا دراز نکشید

قبلا دکتر داخلی رفتن و این دارو هارو مصرف کردن ولی تاثیری نداشت
موتیوین(دومپریدون)
فاموتیدین_40
اوزونیوم40(اس امپرازول)

مرتب خوردند؟
روز ی یکی یا دو تا؟

موتیوین قبل نهار و شام بوده چون روزه بودن قبل شام فقط خوردن
ازونیوم قبل صبحانه بوده خوردن
فاموتیدین بعد از شام یک عدد بوده که خوردن ولی نتیجه ای نداشته

حالا همه را قطع کنند و پنتوپرازول در دو نوبت با زمان درست: نیم ساعت قبل از صبحانه و شام بخورند

رژیم غذایی هم با دقت رعایت کنند
همه موارد

🙏