س.ا
عنوان :

شربت تقویتی

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام شربت تقویتی دایان ایمیون برای چی استفاده میشه؟؟ همسرم برای اینکه سیستم ایمنی بدن پسرم قوی بشه من خواستم شربت ایمیونیس بگیره دارو خانه بهش دایان ایمیون اشتباهی دادن پسرم دوسال نیم خطرناک نیس بخوره؟؟

با سلام
شربت دایان ایمیون یک شربت گیاهی تقویت کننده سیستم ایمنی هست که باعث بهبود علایم سرفه ،گلودرد و سرماخوردگی هم میشود،این شربت حاوی عسل،اکالیپتوس،اویشن،ویتامین ث است
در کودکان بالای دو سال با دوز هر شش ساعت 2 سی سی قابل استفاده است

پسرم سرما خوردگی نداره میتونم به خاطر تقویت سیستم بدن بهش بدم؟

بله به عنوان تقویت کننده سیستم ایمنی هم کاربرد داره

🙏
ببخشید شربت ایمیونیس؟
خوب هست ببین این دوتا کدوم بهتره؟؟

شربت ایمیونیس برای این سن و برای تقویت سیستم ایمنی ارجح هست

یه شربت ایمیونیس گرفتم ولی کد 16 رقمی اصالت نداره متاسفانه
تقلبی انگار؟

اگه از اصالت شربت ایمیونیس مطمن نیستید بهتره استفاده نشه

🙏