ف.ن
عنوان :

لثه

دندانپزشک
سلام وقت بخیر. روی لثه بالا دقیقا جایی که چند دندان پر شده دارم لکه قهوه ای کمرنگی ایجاد شده علت چی میتونه باشه؟ توی عکس واضح نمیافته که بفرستم . من اصلا درد و خونریزی ندارم.

سلام ممنونم
اوقات شما هم به خیر
گاهی لکه قهوه ای روی لثه کاملا طبیعیست به خصوص وقتی پوست سبزه رنگی دارید

ممنون خانم دکتر . لطفا اگه میشه به این عکس نگاه بندازین ، سعی کردم واضح بشه و اینکه بله پوست من سبزه هست

به نظرم همون حالت طبیعیه عزیزم جای نگرانی نیست

اگر علایم دیگری مشاهده کردید یا وسعت ناحیه بیشتر شد یا تغییر رنگ شدید تر شد ویزیت شوید

🙏
خانم دکتر مهربون
ممنون ازتون

خواهش میکنم عزیزم
در خدمتتون هستم