م.+
عنوان :

خون دماغ شدن

متخصص بیماری های کودکان
من دوباره ازتون وقت مشاوره متنی گرفتم آخه سوالم ارسال نمیشد، خانم دکتر قبلا که پیش دکتر برده بودم گفتن شکلات وبستنی بهش ندم ، من اگه بستنی خانگی درست کنم با شیر موز براش مشکلی نداره؟ کوچولو ی من ناخن هاشو میخوره به توصیه پزشک باهاش کاری نداشتم بخاطر استرس بود که از دور شدن پدرش داشت که دایم در سفر بودن الان که بخاطر شرایط همسرم خونه هستن بازم ناخن میخوره چه چیزی بهش بدم بخوره که آرامشش بیشتر بشه ،با این که کل روز وهمسرم براش وقت میزاره ولی بازم آخر شب انرژیش تموم نمیشه و اصلا تمایلی به خوابیدن نداره

شکلات و بستنی قبل از ظهر اشکالی نداره بخوره, احتمالا برای خواب شب توصیه کردن که شکلات و شیرینی جات و چای و نوشابه از عصر به بعد ندید که شب راحت بخوابند, مواد غذایی پر انرژی رو د ر طی روز بدید بیشتر مثل همین شیر موز, هیچ چیزی برای بچه ها منع نداره فقط عصر به بعد بهتره نخورند. برای جویدن ناخن ها اینکه علتش اضطراب هست درسته اگر تهران هستید مشورت بگیرید از یک روانپزشک کودک, بیمارستان روزبه درمانگاه کودک داره, مرکز طبی کودکان هم روانپزشک کودک بسیار عالی داره , برای اینکه یکبار حداقل بررسی بشه از لحاظ اینکه مشکل جدی نداشته باشه ,و اینکه پرانرژی هست ,احیانا اگر بی فعالی باشه ممکنه درکنارش نقص توجه داشته باشند بچه ها و این چیزها باعث اضطرابش بشه

اشتباه تایپی بود منظورم بیش فعالی هست

کوچولو ی من دم نوش دوست داره آیا منع مصرف نداره؟
دم نوش پونه وچای سبز والبته عرق نعنا

نه, اشکالی نداره فقط حجم معده با مایعات زیاد پر نشه که جلوی اشتهاش رو بگیره