ب.ت
عنوان :

تعویض نسخه

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام خسته نباشید اقای دکتر یه نسخه برام نوشتید الان چند وقته میگردم هیچ کدوم پیدا نمیشه
این نسخه من هست ولی هیچکدوم روپیدا نمیکنم حتی داروخانه زیر مطب هم نداشتن این چند وقت همونایی که داشتم رو مصرف کردم

داروخانه کنار مطب اسپری رینوکورت ایرانی و اسپری بتادین را دارد
بجای اسپری اولانتین از قرص نئوتادین شبی یکعدد استفاده نمایید.