ز.ت
عنوان :

آلرژی

متخصص پوست، مو و زیبایی
اقای دکتر سلام از وقتی از کرم روشن کننده استفاده کردم پوستم نسبت ب همه چی واکنش نشون میده و تو صورتم پخش شده کمکم کنید .حالت لک میشه جاش ن سوزش داره ن خارش فقط ورم میکنه بعضی جاها دارم از استرس نگرانی میمیرم
بله
بعد از اینکه التهابش از بین میره تیره میشه جاش
نمیدونم ب چی حساسیت پیدا کردم من سابقه حساسیت نداشتم
الان نزدیکه 1 ماهه که میگذره 3 روزه شدید شده .باهام همیشه میمونه این حساسیت یا نیاز به ازمایش داره؟
نه شوره ندارم
التهابم ن خارش داره ن سوزش . فقط لک میشه
گاهی قرمز میشه گاهی هم فقط ی ناحیه ملتهب میشه سفیدرنگ میشه میشه تو عکس ولی در هر دو صورت مثل لک میشه دور اون ناحیه تیره تر میشه
حس میکنم پوستم زیادی حساس شده
ب لحاظ روحی بهم ریختم زندگیمو مختل کرده

تا دو هفته این کار رو بکنید
قرص فکسوفنادین 60 صبح و شب بخورید
کرم dermaid ego صبح و عصر و سرم ویتامین سی پریم شبها بزنید
اگر بهتر نبود حضورا به متخصص پوست مراجعه کنید

موضعی استفاده کنم کرم هارو؟
شما این هفته کدوم مطبتون هستید ؟فرجام تشریف میارید اگر میاید چ روزی ؟

بله موضعی
مطب هم هستیم هم تهرانپارس هم اندرزگو