ز.ع
عنوان :

ضربه سر

فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان
دخترم پریشب سرش خورد زمین یعنی 38 ساعت پیش .تو حالت نشسته بود رو فرش . از پشت سر خورد رو فرش. بعدش رنگش عین گچ شد و بعد تقریبا نیم ساعت رنگش به حالت اول برگشت . انقدر گریه کرد و وقتی زیاد گریه میکنه حالت تهوع بهش دست میده و استفراغ میکنه .. ولی چند دقیقه بعدش بازی میکرد و راحت شیرشو خورد و هیچ علائم دیگه ای نداره تا الان .فقط همون موقع استفراغ کرد که یه دکتری گفت اون طبیعیه .ولی من خودم از رنگ پریدگی که اونم بعد نیم ساعت خوب شد میترسم . ولی تا الان هیچ علائم دیگه نداره و مثل همیشه هست . اگه مشکلی تا الان نداشته اون رنگ پریدگی اولش که چند دقیقه طول کشید مسئله ای نیست انشالله ؟
خواهش میکنم زودتر جواب بدهید
باد این وضعیت کرونا میترسم جایی ببرم دخترمو. الان 46 ساعته. و خداروشکر هیچ علائمی نداره
جواب بدین دیگه . نوشته بود اونجا 4 ساعت زمان پاسخ دهی هستش . الان یه روزه

سلام .اگر در شش ساعت اول بعد از ضربه حتی تا پنج نوبت استفراغ رخ بده طبیعیه.ولی اگر بعد از شش ساعت بعد از ضربه استفراغ رخ بده غیر طبیعیه و حتما عکس از سر میخواد

رنگ پریدگی اش بلافاصله بعد از ضربه بود؟یا بعد از استفراغ؟

وقتی با پشت سر افتاد رو فرش . گریه کرد و زود بهش اب دادم و از شدت گریه استفراغ کرد و رنگش دیدم پریده . چون پشت سر هم افتاد اصلا متوجه نشدم .الان تقریبا 3 روزه و خداروشکر علائمی نداره . رنگ پریدگی تقریبا نیم ساعت طول کشید . چون اون موقع گریه میکرد متوجه نشدم دقیقا . احتمالا چند دقیقه بعد رنگش پریده . یادم نیست نگران شدم . چیکار کنم

موقع رنگ پریدگی دور لبش سیاه شد یا نه؟موقع رنگ پریدگی کاملا هوشیار بود؟چیزی ازش می پرسیدی جواب میداد؟

لبش یکم تیره شده رنگش .ولی هوشیار بود و بازی میکرد .فقط رنگش پریده بود .ولی رفتارش عادی و مثل همیشه بود

دخترتون چند سالشه؟قبلا هم سابقه داشته بدنبال ضربه به سر یا گریه کردن دور لبش سیاه بشه؟

9 ماهشه. قبلا سرش جایی نخورده بود و این علایم رو ندیده بودم . یادمه رنگش پریده بود ولی میخندید و بازی میکرد و عکس العمل نشون میداد
یعنی فقط سه روز پیش که رنگش پرید میخندید و عکس العمل به کارایی که میکردم نشون میداد و وقتیرمیخندوندم میخندید و یا هر کاری که یه بچه 9 ماهه بفهمه
تا به الان رنگش نپریده بود و جایی نخورده بود سرش یا گردنش .اولین بار بود

مساله خاصی نیست.فقط بعضی از بچه ها بدنبال ضربه به سر یا گریه ممکنه دور لبشون سیاه بشه که نوعی ریسه رفتن خفیف محسوب میشه.قطره آهن اش رو منظم بدید که ان شالله دچار این مشکل نشه

چه علائمی داشت خطرناک بود موقع رنگ پریدگی ؟ شاید یادم نمیاد اگه بگین متوجه بشم و یادم بیاد

اگر هوشیاری از بین بره،خیرگی غیر طبیعی و..

فقط اون موقع گریه کرد و وسط گریه یه چند ثانیه مکث کرد و دوباره گریه کرد.در حد ثانیع.