ا.د
عنوان :

نیش پشه

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام خسته نباشید ما قبرس زندگی میکنیم سه روز قبل عصر کنار دریا رفتیم و فکر میکنم پشه دخترم که 5سالشه رو نیش زد چندین جای نیش که دو تاش بعد یک روز بسیا متورم و ملتهب شد روز بعد روش تعدادی تاول کوچیک ابدار تشکیل شد الان که سومین روز قرمزی کوچیکتر شده ولی تاولهای ریز ابدار هست ما چه باید بکنیم اینجا 4 روز به مناسبت عید فطر تعطیله دارویی هست که بتونم بگیرم یا کاری که زودتر خوب شه؟

سلام با توجه به تورم و قرمزی پوست، عفونت های پوستی مطرح است و باید آنتی بیوتیک مصرف کند. شربت سفالکسین 250 میلی گرم هر 6 ساعت 5 سی سی به مدت یک هفته تجویز می شود