ع.ه
عنوان :

آزمایش خون - پلاکت

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
سلام آقای دکتر. خسته نباشید. من برای تست کرونا یه آزمایشی دادم که شامل cbc و چند تا آیتم دیگه هم بود. توی آزمایشم پلاکتم پایینه(105). البته من تقریبا تو اکثر ازمایشهام پلاکتم پایینه. چندین ساله(بالای 10 سال). ولی حدود 139- 145 اینا بوده تا جایی که یادمه. این دفعه کمتر از همیشه اس.(آزمایش کامل چک آپ قبلیم هم میفرستم خدمتتون که پلاکتم 145 بوده شش هفت ماه پیش) و البته همیشه یه نشونه هایی از کم خونی دارم. (آیتم های مربوطه معمولا پایین های بازه هستن) . این نکته هم بگم من روزهای قبل از آزمایش دو سه بار دمنوش آویشن(با عسل و آبلیمو و دارچین) خوردم و شب قبل از آزمایش هم خورده بودم(چون شنیدم که تأثیر داره این مطلب هم گفتم). میخواستم بدونم من فقط باید آزمایش و تکرار کنم و چک کنم پلاکتم رو یا همین الان نیاز به اقدام فوری تری هست؟ یکم نگرانم. نگران بیماری های خاص مثل سرطان و ... ممنون
آقای دکتر الان یه آزمایش سال 96 هم پیدا کردم براتوم میفرستم. توی این آزمایش هم 113 بوده پلاکتم

با عرض سلام
کاهش پلاکت خفیف دارید بقیه موارد خونی نرمال هستند و نشانه ای دال بر سرطان ندارید و در صورت نداشتن علامت نیاز به اقدامی ندارید

🙏