ن.ا
عنوان :

درد کف پا

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام وقت بخیر
من یک سال پیش توی فوتبال 1 نفر پرید روی پای راستم بعد 1 روز پام شروع کرد به ورم کردن و درد گرفتن تا جایی که پدال گاز ماشین رو نمیتونستم فشار بدم،طی 1 ماه 2تا بیمارستان رفتم مطب متخصص ارتوپد رفتم، هر 3 تاشون جدا عکس گرفتن گفتن چیزی نیست یخ بزار خوب میشه اما نشد، متخصص بعدی که رفتم گفت تاندون هات له شده آسیب دیده، برام فیزیوتراپی نوشت، بعد 5 جلسه دردم بیشتر شد گفت این قطعا ترک داره پات برو سی تی مینرال بگیر...خلاصه 3 ماه ازین مطب به اون مطب اخرش هیچ، بعد من 1 سال تمام به پام استراحت دادم، نه ورزش نه پیاده روی هیچی گونه فشار یا حرکت اضافه نداشتم، دیگه دردنداشتم 1 روز فقط به اندازه چند ساعت کار ایستاده خیلی سبک انجام دادم فرداش بیدار شدم با درد شدید و ورم پا، کف پا سمت راست زیر انگشت کوچیکه پام فقط 1 نقطه اندازه 1 سکه اطرافش یا روی پام دست میزنم اوکیه اما به نقطه که میرسم درد وحشتناکی داره...

سلام این موارد گاهی شکستگی های استرسی یا همون stress fx هستند که ممکنه فقط در MRIدیده بشه و گاهی با تغییر سیگنال استخوان اشتباه گرفته بشه توصیه اول استفاده از آتل و ادامه فیزیوتراپی در یک مرکز معتبر هست ولی گاها اگر این اقدامات پاسخ ندهند شاید نیاز به جراحی و موارد تهاجمیتر باشه لطفا برای معاینه دقیق به پزشک مراجعه کنید.

ممنون از پاسخگوییتون، الان متوجه شدم که همسرم برای فردا بیمارستان فیروزگر ساعت 10 وقت گرفته برام، انشالله مزاحمتون میشم...
عکس هایی که گرفته بودم هم میارم
باز هم ممنون