ا.م
عنوان :

شکم

متخصص داخلی
سلام دکتر خسته نباشید نبض زدن شکم طبیعی است؟جوری که شکم تکون میخوره طبیعیه

سلام بله. مخصوصا در افراد جوان و لاغر وجدداره

بله خیلی ممنون و یک سوال دیگه این که خمیر دندان رو اگر خورده بشه البته نه ب صورت مستقیم مشکلی پیش میاد؟
من زبانمو مسواک زدم احساس کردم یکم با بزاق بلع شد
سپاسگزارم،من 2 3 روز پیش معده خالی ب صورت اشتباه ابغوره خوردم معدم ریخت بهم و درد گرفت رفتم دکتر قرص پنتوپرازل داد گفت 2 هفته بخور شاید التهاب باشه که با ابغوره درد گرفت ولی من خوب شدم دیگه قرص رو نخوردم بنظر شما استفاده کنم قرص را یا نمیخواد

اگه خوبید لازم نیست استفاده کنید

خیلی ممنون لطف کردید دکتر
🙏