ا.ث
عنوان :

بواسیر

متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و ...
با سلام
چند هفته ای هست که زمان مدفوع درد دارم و بعضی وقتها خون ها چکه می کنه از وقتی شکمم سفت شده بود این اتفاق افتاد در بچگی هم مشکل بواسیر داشتم ولی خیلی وقت بود دیگه اذیت نمی کرد ولی الان هنگام مدفوع درد دارم به اندازه ای که پاهام شل میشه برا مدفوع کردن میخواستم ببینم چه دارویی مصرف کن که درد رو کمتر کنه و خوب بشه ممنون

سلام
احتمالا همورویید یا شقاق باشه
شیاف انتی همورویید و پماد انتی همورویید و قرص بیزاکودیل 5 میلی هر هشت ساعت مصرف کنید
حتما جراح عمومی مراجعه و معاینه بشین