س.ا
عنوان :

دلپیچه

متخصص بیماری های کودکان
دخترم 17روزشه و کل دیشب رو دلپیچه داشته چیکار باید بکنم.میتونم قطره کولیک واسش بگیرم استفاده کنم؟؟ب خاطر شرایط کرونا نمیتونم ببرم مطب

سلام, بله از حدود سه هفتگی تا سه ماهگی دلدرد بچه ها شروع میشه, عصر ها و شب ها بدتر میشه, زور زدن و قرمز شدن و نفخ زیاد طبیعی هست, حوله ی گرم و ماساژ شکم و حرکت گهواره ای و صدای سشوار یا جاروبرقی و صداهای خشن ممکنه آرومشون کنه, قطره کولیف یا کولیکز یا کولیکید , پانزده قطره عصرها بدید, و باید بهرحال دوره اش رو طی کنه درمان قطعی نداره

🙏