ه.م
عنوان :

تنگی نفس

فوق تخصص قلب کودکان
سلام آقای دکتر خسته نباشید دخترم 7سالشه موقع تولد ی سوراخ اضافه تو قلبش داشت الان میگه قلبم تیر میکشه.دکتر گفت بزرگ ک بشه خود ب خود بسته میشه احتیاج ب دارو نیست .قفسه سینش تیر میکشه.معدشم همیشه درد میکنه دکتر گفت ورم معده داره ومعدش عصبیه .نفسشم میگیره.
آقای دکتر ببرمش پیش دکتر اکو بشه مشکلاتش جدیه چیکارش کنم.

با سلام احتمال اینکه درد مربوط به قلب باشه بسیار کم هست ولی با توجه به شیوع بیماری های ویروسی و امکان

یعنی سوراخ قلبش بسته شده

امکان درگیری قلب نادر وجود داره ولی در دردهای قفسه سینه ابتدا قلب چک میشه بعد علل دیگر بررسی میشه البته با شرح حال بیشتر مشکلات گوارشی مد نظر هست

بنظر شما ببرمش دکتر اکو بشه