ع.ا
عنوان :

ریزش موی سر به همراه خارش پوست سر و شوره

متخصص پوست، مو و زیبایی
31سالمه .دو دوره راکوتان مصرف کردم شقیقه های سرم و کمی از جلوی سرم کاملا ریخته و درم نمیاد ،الان دو سالی هست که خارش داره پوست سرم و تو این یک ماه اخیر ریزش شدید مو دارم که اون قسمت روی سرم که میخاره حالت نیشگون
متوجه شدم که خیلی خیلی کم پشت شده و رنگ پوست سرمم اون قسمتای که ریخته صورتی رنگه

سلام شما همیشه موهاتون را انقدر محکم می بندید؟

خارش سرتون با پوسته ریزی و شوره همراه هست؟

چهار پنچ ماه پیش رژیم سخت نگرفتید؟جراحی ،خونریزی شدید چطور؟

نه الان برای اینکه دیده بشه قسمتای ریخته شده این مدلی بستم ولی سالهای قبل چرا سفت میبستم
الان چند ماهیهه که شوره هم میزنه
وریزش شدیدمم تو این مدت کرونا که خونه هستیم بیشتر شده با اینکه ویتامین دی هم مصرف میکنم

با توجه به اینکه ریزشتون شدید هست و شوره هم دارید نیاز به یک چک آپ کامل و درمان طولانی مدت دارید و بهترین اقدام مراجعه حضوری به یک متخصص هست

🙏
چشم حتما فقط اینکه من اول چک آپ کامل انجام بدم بعد نوبت بگیرم درسته؟
فقط ایکاش میگفتین که با توجه به علائمم من ممکنه چه بیماری تو پوست سرم داشته باشم؟
میشه همینجا نوبت بگیرم

وقتی به متخصص مراجعه کنید چک آپ هایی که لازمه براتون مینویسن

برای تعیین نوع بیماری معاینه حضوری موها و پوست سر لازم هست

🙏
در مورد رژیم هم بله رژیم خامگیاهخواری گرفتم 6 تا 9 ماه
حراحی هم طی زایمان اول و دومم که سزارین بود خونریزی شدید
داشتم بله 6 ماه بعد از زایمان اولم که پسرم 7 سالشه الان دوباره رفتم برای حراحی مشکل فیستول پیدا کرده بود شکمم زایمان دومم هم که 5 سال پیش بود تقریبا خونریزی شدید داشتم که با یه قرص زیر زبونی و یه سری آمپول و اینا اسمش یادم نیست دقیق خونریزیم بنداومد
کلا استرس بعد زایمانم مخصوصا زایمان اولم شدید بود و حتی فکر میکنم افسردگی شدید هم گرفته بودم اصلا چون بخیه سزارینم جوش نمیخورد 6 ماه همش آنتی بیوتیک تزریقی بالاخره هم خوب نشد جراحی شدم
البته رژیمم برمیگرده به 3 سال پیش

همه مواردی که ذکر کردید در ریزش مو تاثیر دارند. پیگیری خوبی در مورد موها داشته باشید امیدوارم نتیجه خوبی بگیرید

🙏