ع.م
عنوان :

اضطراب و تپش قلب و سردرد تنشی

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام آقای دکتر من دانش آموز سال آخر دبیرستان و پشت کنکوری هستم از هفته دوم عید دچار استرس و تپش قلب شدید شدم به دکتر عمومی مراجعه کردم نوار قلب گرفت و گفت مشکلی نیست و قرص فلوکستین و پروپرانولول رو برام تجویز کرد بعد از یک هفته حالم یکم بهتر شد ولی دچار عصبانیت میشدم فورا به دکتر مغز و اعصاب مراجعه کردم اون هم گفت فشارهای عصبی هستش و فشارت یکم بالا است و قرص والپروات سدیم و متورال و سرترالین رو برام تجویز کرد الان واز من نقشه مغز و آزمایش نوشت خون و گفت مشکلی نیست 2 هفته بهتر شدم ولی الان یک ماه گذشت و با توجه به نزدیک شدن امتحانات نهایی با دچار استرس و تپش قلب شدید میشم و قرص ها هم تمام شد به جز والپروات سدیم که هنوز مونده.
آقای دکتر اگه امکانش بگید من الان چیکار کنم بیشتر نگران فشارم هستم میترسم بالا و دردسر بشه
میفرمایید چیکار کنم؟؟؟

سلام. معمولا اضطراب نیاز به چند ماه درمان پشت سر هم دارد و با یکماه رفع نمیشود. مخصوصا اینکه بالاخره کنکور هم استرس زا است.

بین داروهاتون سرترالین و متورال از بقیه مفیدتره. البته باید پشت سر هم مصرف بشه و قطع نشه. متورال خاصیت ضد فشارخون هم داره.
والپروات رو برای کنترل خشم داده و اگر الان زیاد عصبانی نمیشید میتونید قطعش کنید. سرترالین و متورال رو چطوری میخوردید و چند میلی بود؟

سرترالین صبح ها ساعت 9
متورال هم صبح و هم شب یک یوم
یک سوم
ببخشید الان قرص متورال و سرترالین از داروخانه تهیه کنم ؟؟؟
🙏
سرترالین و متورال 5 میلی
سرترالین 9 صبح
متورال 9 صبح و 9 شب یک سوم
🙏

بله، از داروخانه تهیه کنید و ادامه بدید. متورال رو نصف قرص صبح و شب بخورید. سرترالین رو هم یک قرص صبحها

🙏