S.M
عنوان :

دونه های برجسته دردناک

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
با سلام.مشکلی که من دارم اینه که روی دستگاه تناسلیم هرازگاهی،میشه تقریبا دو بار در ماه یا شاید هم ماهی یکبار یکی دوتا دونه درمیاد که زیرپوستی هستن اما برجستن و دردناک هستن.البته زیربغلم و قسمت داخلی کشاله های رون پامم در میان.اما اکثر مواقع روی دستگاه تناسلیم هستن.بعضی وقتا فشارشون میدم و تخلیشون میکنم که خون کدری ازشون درمیاد.و حتی بعد از برطرف شدنشونم لکشون به صورت یک دایره کوچیک کبود رنگ باقی میمونه لکش چه فشارشون بدم و چه ندم لکه ازشون به جا میمونه.دکترپوست رفتم فقط بهم آنتی بیوتیک داد.اما من میخام ریشه ای این مشکلو درمان کنم.آیا باید آزمایش خاصی بدم؟شما چه دارویی پیشنهاد میدین؟آیا این مشکل من واگیر داره در صورت ازدواج برای همسرم؟ من دختر هستم و 25 سالمه و مجرد هستم. این دونه ها و لکه هایی که ازشون باقی میمونه خیلی ناراحتم میکنن.لطفا راهنمایی کنین.
با سلام

عکس رو براتون ارسال کردم.اگر امکانش هست ملاحظه بفرمایید و نظر خودتون رو بگید.