ن.ن
عنوان :

بی اشتهایی

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقت بخیر
اقای دکتر دخترم 2شنبه هفته اینده واکسن 6 ماهگیشو میزنه و وزنش 7 کیلو هست ،2ماهی هست 700 گرم اضافه کرده ،خیلی بی میز شیر میخوره ،هر 3ساعت به زور 60سی سی شیر میخوره،چند روزم هست که با قاشق به زور شیر میدم ،بخاطر آلرژی خیلی شدیدی که به پروتئین گاوی و مشکلات گوارشی که داره دکتر اجازه اینکه زودتر غذا بدهیم و تاکید داشتن بعد 6 ماه غذا رو شروع کنیم. برای 60 سی سی شیر من یک ساعت باهاش بازی میکنم تا بخوره واقعا شرایط سختی هست،رفلاکس خیلی شدیدم داره که ساشا اس امپرازول میدم،بخاطر مدفوع چربش کروون هم میخوره. الان میخوام بهش ویتامین بدم تا اشتهاش کمی باز بشه و بتونه شیر رو بخوره. اگر یادتون باشه تقریباً یک ماه پیش اخر شب پدرم اومدن پیشتون و دخترم علائم انسداد روده داشتن و خداروشکر به خیر گذشت ،2 روز متوالی سونو کردیم و در سونو چیزی دیده نشد. به نظر شما برای کمک به اشتهاش چه قطره ای رو بدم؟ ایا ادزیر مناسبه ؟

ی سوال دیگ فقط شیرخشک الکر میخوره وقتی اینو میخوره خیلی شکمش نفخ میکنه و شایدم یکی از دلایل شیر نخوردنش اینکه همیشه شکمش بیش از حد باد داره و بادشم خالی نمیشه ،برای دلدرشم ایزی کول میدیم ،چیکار کنم تا این باد شکمش کمتر بشه ؟
از هفته آینده انشالله غذای کمکی رو شروع میکنم
ممنون از پاسخگویتون ،سپاسگزارم

سلام
غذای کمکی را میتوانید شروع کنید
شربت زادیتن و گاویسکون روزی دوبار 1/5 سی سی میتواند کمک کننده باشد
شیر روزانه 4 تا 5 بار 75 تا 90 سی سی کافی خواهد بود
ایزی,کول تا 5 بار روزانه 7 قطره و افشره نعناع و نبات سفید میتوند به کاهش نفخ کمک کند
شربت زینک پلاس یک روز درمیان 2 سی سی و مولتی ویوا 1 سی سی روزانه میتواند بدهید