آ.م
عنوان :

حمایت روانی از مادر

متخصص طب سالمندان
پدرم مدتی است که بعد از تزریق سیمان در منزل بستری است و متاسفانه مرتبا ناله میکند و تقریبا دیگر نمی تواند حرکت کند و این مسئله مادرم را تحت تاثیر قرار داده و بسیار نگران است ایشان خودشان هم سالمندند سوال این است که ما مادرمان را چگونه حمایت روانی کنیم که این مسئله کمتر روی ایشان اثر بگذارد
در ضمن مادرم امروز مرتبا از خشکی دهان شاکی هستند
که البته آزمایش دا ند و مشکل خاصی ندارند
و امروز فشارش 10 بود وخواب آلود میباشد
آیا شما برای ویزیت حضوری هم تشریف میلورید؟

ساعت های در روز به مادرتون اجازه بدید که به خودش رسیدگی کنه مثلا از خونه بره بیرون در پارکی قدم بزنه یا خرید کوچکی انجام بده و یا منزل یکی از اقوام و دوستان نزدیک برن تا از فضای خونه دور بشن و فرصتی برای تمدید اعصاب داشته باشن
شبها در اتاقی جدا بخوابن تا سر و صدا مانع خوابشون نشه
ضمن اینکه برای پدر هم بررسی انجام بشه که علت بی قراری شون چی هست

و برای بالا رفتن روحیه شون از داروی آسنترا استفاده کنین
هفته اول یک چهارم و هفته دوم یک دوم و از هفته سوم یک عدد کامل

خشکی دهان چه علتی میتونه داشته باشه
ببخشید چه بررسی باید برای پدرم باید انجام بدیم
با توجه به اینکه ویزیت مغز و اعصاب و داخلی شدند
داروی خاصی نه
چربی خون وفشارخون

به پزشک معالجشون بگین که بی قراره
یا درد داره یا دچار توهم و دلیریوم شدن

بله پرفنازین دا وند
ومسکن

پرفنازین باعث خشکی دهان میشه
در روز چیزهای ترش تو دهانشون بذارن مثل لواشک یا کشک خشک
آبی که مقداری آب لیموترش توش ریختین در طول روز مصرف کنن

نه مادرم دهانشان خشک میشوند

همین مواردی که گفتم مادرتون رعایت کنن
اگر دارو نمیخورن و قند خون هم ندارن و از لحاظ بعضی بیماری ها مثل شوکران بررسی شدن خشکی دهان با مواردی که گفتم بهتر میشه

ببخشید شوکران چه بیماریه
خشکی دهان از استرس نمیتونه باشه
پدر و مادرم هردو سالمند 87 ساله و85 ساله هستند
بعید میدونم
چون مشکل خاصی ندارند
ببخشید شما ب ای پدرم چه مکمل غذایی پیشنهاد میکنید بی اشتها هستند
البته ساشه منیزیم
سانستول استفاده میکنند

همین ها کافی هست
وعده های غذایی رو زیاد کنید هر بار حجم کم

با عرض معذرت این عکس زخم بستر پدرم میباشد که هر روز پانسمان میشود
لطفا جهت عدم پیشرفت راهنمایی کنید
تشک مواج دارد

روی زخم وزن نباشه
هر دو ساعت موقعیتش عوض بشه
و از کارشناس زخم کمک بگیرین