ا.م
عنوان :

چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
سلام دکتر خسته نباشید دکتر دیروز من صحبت کردم با شما راجب قطره ها الان من گوشه چشمم سمت بینی غده اشک که نگاه میکنم اون چشمم که درد میگیره یکم قرمز تر هست نسبت به اون یکی قرمزیش فقط در همون گوشه سمت بینی هست ینی باید پلکو بکشم سمت بینی تا معلوم شه علت چی هست

سلام التهاب لایه سطحی چشم ، معمولا به علت خشکی چشم است
با ادامه قطره ها طی یک هفته بهتر میشه

خیلیم قرمز نیست ولی احساس میکنم یکن خون بیشتر هست توش تا اون یکی
دکتر مطمئنن این هست دلیلش؟؟ من از بابت فشار چشم و غیره نگرانم
چیزی نباشه بعد دیر بشه بد تر بشه
یه چیز رگ مانند هست بغل غده اشکی مال اون چشمم که درد میکنه خون توش بیشتره مث این که
دکتر میگیرم ولی معلوم نیست
دکتر معلوم نمیشه هرچی میگیرم تماس تصویری هم ندارید

نگران نباش
از نظر من چیز خطرناکی نیست، این موارد قرمزی شایع هست و با دارویی که استفاده میکنید بهتر میشید

دارو ها رو هنوز استفاده نکردم
فردا صب میرم میگیرم
من دو هفته پیش رفتم همه عکسا و معاینه فول انجام دادم نرمال بودن
octوcct میدان دید کامپیوتری
معاینه بالینی با دستگاه و فشار چشم
حالا نمیدونم چشه این چشم ما این دنگا چیه در میاره