ن.خ
عنوان :

دیابت بارداری

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام
من 27 هفته بارداری هستم
از 4 هفته قبل زیر نظر پزشک شروع به تزریق انسوللین کردم
روزانت 6 واحد قبل از صبحانه و 6 واحد قبل از نهار و 12 واحد شب انسولین تزریق می کنم و زیر نظر متخصص تعذیه رژیم می گیرم و 15 دقیقه بعد از صبحانه و 30 دقیقه بعد از نهار در خانه پیاده روی می کنم
خیلی نگرانم که باد از وضع حمل تبدیل به دیابت نوع 2 بشه
میشه لطفا راهنمایی کنین که چه کاری انجام بدم که مشکل مطمئنا بعد از زایمان رفع بشه؟

سلام صبح بخیر
در درجه اول کنترل دیابت در حین بارداری مهم هست قند ناشتای شما بایستی کمتر از 100 و قند دوساعت بعد از غذا کمتر از 120 باشد. درخصوص سوال شما دیابت بارداری معمولا بعد از زایمان از بین میرود ولی شما مستعد به دیابت نوع دو هستید بهمین دلیل رژیم غذایی مناسب جلوگیری از افزایش وزن و ورزش و فعالیت مناسب شمارو از بروز دیابت جلوگیری میکند . شش هفته پس از زایمان بایستی ازمایش قندخون دهید وسپس سالیانه