م.و
عنوان :

بارداری غربالگری 3ماه دوم و آزمایشات

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خدا قوت خانم دکتر حکمت جان وکیلی هستم بنده سونوگرافی و ازمایش 3ماه دوم رفتم و شریان های رحمی نوشته از حد نرمال بالاتر هست به نظرتون احتیاج هست هفته 25 یک باردیگه سونو داپلر انجام بدم یا نه؟و قرص چیزی بخورم یا نه؟الان هفته 24 هستم وامروز از خواب بیدار شدم سمت چپم ورم داشت فقط سمت چپم راستم نرمال هست،آیا طبیعی هست یانه؟ممنونم از لطفتون

سلام عزیزم. بله . حتما بین 24 تا 26 هفته سونوگرافی کالر داپلر تکرار بشه همراه با بیومتری و بررسی از نطر ناهنجاری های دیر رس. جواب AFPخوب بود . روزانه 1 قرص ASA80 کمک کننده است.