پ.پ
عنوان :

فشارخون

متخصص داخلی
سلام خدمت دکتر وقتتون بخیر بنده پسر 17 ساله هستم... من چند ماه پیش به مطب شما مراجعه کردم بابت فشارخون که فشارم 14 بود و شما برای من ازمایش نوشتید و گفتید اگه ازمایشت مشکلی نداشت سالمی و مشکلی نداری... من ازمایشی که داده بودید و انجام دادم و مشکلی نبود ولی همچنان بازهم فشار 14 هس ولی این فشار بین 12 تا 14 متغیر هست( بیشتر اوقات 13 یا 14 می باشد) میخواستم بدونم که با وجود دادن ازمایش نداشتن مشکلی در ازمایش ایا این فشار خون خطرناک هست یا نه؟

سلام. اگه هنوز بالاست شاید لازم باشه دارو بخورید و آزمایشات تکمیلی انجام بدید

البته باید فشارتون بطور دقیق گرفته بشه

هولتر فشار خون 24 ساعته هم نیاز دارید

بنده در خانه دستگاه فشارخون دارم در چه مواقع در چند روز بگیرم که بعد به مطب شما مراجعه کنم؟
ایا شما در مطب دستگاه هولتر فشارخون دارید یا باید به دکتر قلب مراجعه کنم؟
اقای دکتر من بخاطر کنکور یکسال تحرکی نداشتم ولی من زمانیکه به مطب شما مراجعه کردم به مدت یکماه منظم پیاده روی کردم ولی بدلیل کرونا دیگه نتونستم ولی در همان زمان فشارخون رو میگرفتم فشارم بین 12 تا 13 بود ایا میتونه بدلیل کم تحرکی باشه
🙏