م.ب
عنوان :

قرمزی چشم و خاراندن آن توسط پسرم

متخصص بیماری های کودکان
سلام و عرض خسته نباشید .خانوم دکتر پسرم 14 ماهشه چشم سمت چپش عصر ها معمولا قرمز میشه . بچه هم با دست چشماشو می ماله دستاشو که می گیرم گریه می کنه . من خودم آلرژی فصلی دارم . عکسشو براتون می فرسم اگه واضح باشه
خانوم دکتر صبح تا عصر خوبه عصرها اذیت میشه

سلام
این هم یک نوع آلرژی هست, شما می تونید صبح ها بهش سه سی سی شربت سیتریزین بدید و قطره ی کتوتیفن هر هشت ساعت بریزید براش , که معمولا توی این سن بچه ها مقاومت می کنند و داروی خوراکی رو بهتر میشه داد

ممنونم پس جای نگرانی نیست . تا چه مدت این شربت و بهش بدم
من می تونم دوباره سوال بپرسم امکانش هست یا نه

هیچ اشکالی نداره حتی اگر نیاز بشه تا یک ماه یا دوماه بدید ,الان فصل گرده افشانی گیاه هاست با همین روزی یک بار اگر خوب نباشه, دو سه بار هم میشه در روز استفاده بشه

یه سوال دیگه دارم
موقع دفع مدفوع گریه میکنه یعنی با درد دفع میکنه یبوست نداره هر روز یا دو روز یه بار نهایتا سه روز یک بار مدفوع داره اما با درد مدفوع سفتی هم داره در واقع معمولیه . شربت انجیر دادم بهش خاک شیر دادم تاثیر چندانی نداشت .
خیلی پر حرفی کردم
🙏

متوجه نشدم مدفوعش سفت و دردناک هست یا نیست؟ باید به نرمی خمیردندان باشه مدفوعش, اگر نه که یبوست محسوب میشه, برای این سن مایعات فراوان بدید آب همیشه در دسترسش بذارید یا هر یک ساعت توی شیشه اش بدید بخوره مرتب,

خانوم سفته مدفوعش
خانوم این شربت منظورتون بود این هم برای بزرگسالانه هم کودکان درسته مخصوص کودکان نیست .

برای بزرگسال قرص هست دیگه, همین هست بله.