غ.ا
عنوان :

راجب پیتی

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
باسلام روزتون بخیر من قلبم ضربانش نامنظم هستش و قرص وارفارین روزی یک عدد و نصف متورال روزی یک عدد قرص اتورواستاتین 20روزی یک عدد قرص والزومیکس 80روزی یک عدد مصرف میکنم چون دسترسی به دکتر ندارم لطفا عکس ازمایش هایم را ببینید و نظر بدید چون دکتر دیابتم گفت به دکتر قلب حتما مراجعه کنم
اقای برهانی چرا پاسخ گو نیستید؟؟؟؟
سلام 64ساله جراحی قلب خیر اما دوبار آنژیو گرافی کردم مشکل گرفتگی رگ نداشتم

آزمایشاتتون خوبه به جز INR که بالاست.
باید میزان وارفارین رو کم کنیم.
چند وقته که روزی یک عدد وارفارین میخورید؟
علائمی از خونریزی یا کبودی ندارید؟

بیشتر از 15سال هست ک وارفارین یک عدد میخوردم الان شیش ماه هست ک نصفی اضافه کردن
علائمی هم از کبودی و خونریزی ندارم

بالاخره شما روزی چقدر وارفارین میخورید ؟
اول گفتید روزی یک قرص و حالا میگید روزی یک قرص ونیم!

آقای دکتر اول گفتم یک عدد و نصف دوباره ملاحضه کنید.
برای کامل شدن اطلاعاتتان گفتم 6ماه ک ب اون یک عدد نصف اضافه کردن

درسته. حق با شماست
امروز قرص وارفارین نخورید. . فردا نصف قرص.سپس هر روز یک قرص ونیم ولی روزهای فرد یک قرص.
یک هفته دیگه مجددا آزمایش INR بدهید.

🙏