ر.ر
عنوان :

سستی بدن

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
با عرض سلام و خسته نباشی خدمت شما دکترای عزیز
من 23 سال سن دارم و کار هم میکنم ولی بدن من همیشه سست و کسل هست یعنی این قدر همیشه خسته هستم که گویی ده شبانه روز کار کردم و نخوابیدم از شما دکتر بزرگوار خواستارم که مرا کمک فرمایید.
با تشکر

سلام. در این مورد آزمایش کلی خصوصا ازمایشات خونی و تیروئید و کبد و معاینه فی یکی اولین قدم می باشد . بسیاری از بیناری ها این حالت را ایجاد نی کنند و اگر همه ازمایشات نرمال بود احتمال سندرم خستگی مزمن .

سایر اطلاعات در سایت بنده موجود است www.darmanedard.ir