ا.ع
عنوان :

درد گلو

متخصص گوش، حلق و بینی و فلوشیپ اتول ...
با سلام و وقت به خبر خدمت شما.
اقای دکتر خانمی هستم 34 ساله.لوزه سوم دارم.تنفسم بیشتر از راه دهان هست و فک بالام جلوتر از فک پایین.
مدتی هست موقع حرف زدن چه اروم چه بلند یا مثلا گاهی اوقات سر بچه هام داد میزنم
دو طرف گلوم نزدیک به زیر گوشم درد میگیره ،کمی هم حلقم
.احساس میکنم با حرف زدنم ورم میکنه ولی با دست حس نمیشه،که مثلا دست بزنم یا با چشم بیینم.فقط حس ورم و باد کردن حلق و دو طرف گردنم رو پیدا میکنم.یکی دو هفته پیش هم 3 شب تموم گوش درد داشتم که شبها رو به گوشم نمیتونستم بخواب و تو طول روز موقعی مثلا خم میشدم از رو زمین چیزی بردارم،احساس میکردم یه وزنه 10 کیلویی از حلقم اویزون هستش و اون خود به خود خوب شد با حوله گرم کردن ولی این مشکل هنگام صحبت کردن اذیتم میکنه.
شبها هم با دهان باز میخوابم.
یک بار هم پارسال برای عمل الرژی دکتر رفته بودم با دو انگشت استخوان دو فکم رو فشار میداد استحوان ها بد رو هم جا میفتادن.
ممنون میشم کمکم کنید

سلام
وجود لوزه سوم در این سن بعید هست و احتمالا انسداد بینی به علت انحراف یا مشکل دیگری هست
تغییر صدا هم داشتید؟
با غذا خوردن و باز و بسته کردن دهان هم درد ایجاد میشه؟
تست خواب انجام دادید؟

دسلام مجدد از بچگی لوزه داشتم و گفتن بمونه بهتره.موقع غذا خوردن بعضی وقتها میبینی چند روز فک درد دارم انتهای دو فکم درد میگیره.خیر تست خواب ندادم

اون لوزه سوم معمولا تا الان از بین رفته
بهتر است یک معاینه کامل شوید تا علت مشکل شما مشخص شود ولی با این حال اگر از گوشتون چرک نمیاد اون درد گوش مربوط به مفصل فک هست که باید تا یک ماه رژیم نرم و پرهیز از خوردن مواد جویدنی داشته باشید
برای مشکل خواب هم باید یک تست خواب انجام بدید

🙏