چ.خ
عنوان :

رفلکس معده

متخصص داخلی
سلام اقای دکتر وقت بخیر من صبح ها از خواب پا میشم گلوم سوزش داره نفخ زیاد دارم و اروغ هم میزنم احساس میکنم رفلکس معده دارم واقعا اذیت م میکنه لطفا راهنمایی کنین البته قرص امپرازول هم چند روزه مصرف میکنم زیاد فرق نکردم
البته با خوردن صبحانه سوزش گلوم بهتر میشه

با سلام و احترام وپوزش بابت تاخیر ، به علت عدم دسترسی به اینترنت ،کاهش وزن ، گیر کردن غذا در گلو و تهوع استفراغ که ندارین؟
پیشنهاد میکنم قرص پنتاپرازول 40 میلی صبح ناشتا و شب نیم ساعت قبل شام مصرف بکنید به همراه قرص دایمتیکون وسط هر وعده غذایی.به احتمال فراوان بهتر خواهید شد.در صورت عدم بهبود حتما اطلاع دهید.

خیر کاهش وزن و گیر کردن غذا ندارم
چه مدت مصرف کنم اقای دکتر

به مدت 2 هفته مصرف بفرمایید ، در صورت عدم بهبود اطلاع دهید.

🙏
ببخشید اقای دکتر یه سوال دیگه مشکل من در کل چی هستش

با توجه به علایمی که ذکر میفرمایید احتمالا ریفلاکس معده مطرح هستش، ولی در صورت عدم پاسخ حتما باید از نظر عفونت معده بررسی بشوید

🙏