ز.د
عنوان :

گوش درد

فوق تخصص عفونی کودکان
سلام دختر من 5 ماهشه چن وقت پیش گوش درد داشت بردم دکتر لوپراکس100داد با همون خوب شد چن روز پیش بردمش بیرون باد ب گوشاش خورد الان باز گوش درد شدید دستش ب گوشاش تب هم میکنه شیرمم نمیخوره سه روز لوپراکس واستامینوفن میدم تاثیری نداره چیکار کنم؟توروخدا راهنماییم کنید کلافم کرده از بس بیقراری میکنه

سلام حتما شربت فارمنتین باید بدهید. وزنش چقدره..؟

دوهفته پیش6200بودالان دقیق نمیدونم چقدر باید بدم
🙏

شربت فارمنتین 643 هر 12 ساعت 2 سی سی. ضمنا اگر تب ادامه یافت و یا کودک بی حال و ناتوان بود حتما مراجعه نمایید

🙏

استامینوفن هم بدهید 12 قطره هر 4 تا 6 ساعت