پ.م
عنوان :

رفلاکس و کولیک پسرم

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکا ...
جناب آقای دکتر وقتتون بخیر.پسرم 2ماه و 16 روزشه فقط با شیر خشک تغذیه میشه.وزن تولدش تو 37هفته 2650 بوده الان 4700.شیرهای نان ببلاک کامفورت و آل اف.اپتامیل پپتی.پپتی جونیور.اچ آ.بیومیل.نان ای ال 110.استفاده کرده اما هیچ کدوم بخش نساخته یا یبوست گرفته یا اسهال یا بالا آورده. برای کولیکش قطره پدی لاکت بایو لاکت بی بی کر گریپ میکسچر استفاده کردم هیچ کدام جواب نداده. 1هفته گذشته شیر اچ ا میخورد ک بدلیل بیرون روی زیاد بهش ای ال 110دادم و اوکی شد دکتر گفت رفلاکس داره که بهش خر 12ساعت 1/4فرص نکسیوم میدم و 1سی سی شربت موتیلیوم.اما هیچ کدوم بازم جواب نداده.الانم شیر 110 میخوره و پنیری بالا بیاره در کنار بالا آوردن و دل درد خیلی خیلی بی قرار شده ب زور میخوابونمش بعد از بک ربع بیدار میشه و کقتی بیداره فقط گریه میکنه جوری ک کبود میشه.توروخدا ی راه بهم بگین خیلی دارم عذاب میکشم پسرم واقعا بی قرار شده.نمیدونم باید چکار کنم و چ شیری بدم.

سلام یکی از مهمترین علل ریفلاکس overfeeding یا زیاد شیر خوردن نوراد هست که متاسفانه خیلی بهش توجه نمیشه و با دارو و تغییر شیر هم حل نمیشه با توجه به وزن تولدش وزن الانش باید حدود 4400 باشه

آقای دکتر آخه گرسنه اشه هر 2ساعت 60 سی سی میخوره اما بعضی مواقع بیشتر هم میخواد فقط گریه میکنه

ریفلاکس و آلرژی به لبنیات دوتا مقوله کاملا جدایی هستند اگر مشکوک به آلرژی به پروتئین گاوی بودند بهتر بود اول یک آزمایش مدفوع داده بشه گاهی اوقات تا 7 بار مدفوع در روز طبیعی هست

بیرون رویش دقیقا بعد از هربار شیر خوردن بود جوری ک انگار شیر تد معده نمیموند و پس میزد
یعنی بیشتر از 7بار در روز میشد

پس اولین قدم این هست که دفعات شیر خوردن رو کم کنیم و 2/5 تا 3 ساعت فاصله بزاریم بین وعده ها و اگر بی تابی برای شیرخوردن داره از گول زنک استفاده کنیم اگر همزمان شیر شما رو هم میخوره اول شیرتون رو به اندازه یک شماره بدوشین و بریزید دور و سپس سینه رو تو دهنش بزارین

خیر اصلا شیر خودم نمیخوره و سینه نمیگیره

برای شروع درمان ریفلاکس از شربت امپرازول استفاده میکنیم که باید از جای معتبر تهیه بشه و صبح و شب 2 سی سی حدود نیم ساعت قبل از شیر بهش بدین

سه هفته صبر کنید به شرطی که دستورات دیگه رو اجرا کرده باشید و اگر جواب نداد نکسیوم استفاده کنیم

قرص امپرازول دادم بهش هر 12ساعت 40گرانول اما باز بالا میاورد
نکسیوم 40 هم هر 12 ساعت 1/4 میخوره
خدمتتون عرض کردم این راه ها رو رفتم و جواب نگرفتم بخدا یعنی شمامیگین از اول شروع کنم؟

برای دفعات زیاد مدفوعش اول SE آزمایش مدفوع انجام بدین فعلا اشکال نداره از شیر آپتامیل پپتی استفاده کنید تا جواب آزمایش آماده بشه ولی اگه شیر شما رو هم میخوره پرهیز شما هم مهمه: شیر ماست دوغ پنیر کشک کره بستنی خامه گوشت گاو سوسیس کالباس همبر کیک بیسکویت شیرینی شکلات نباید بخورید

احتیاج هست ی سونو ببرم برای رفلاکسش؟
امکان داره این بی قراری و گریه های زیاد بخاطر شربت موتیلیوم هم باشه؟
تهران هستم
گفتن این شربت معجزه میکنه و برای بالا آوردن عالیه
واقعا از بالا آوردن و بی قراریش افسردگی گرفتم نمیدونم باید چیکار کنم
یعنی شما می فرمائید شربت و نکسیوم دیگه ندم

بله ممکنه ضمن اینکه موتیلیوم گاهی اوقات اسهال میاره

شیرشو چکار کنم نان ای ال 110 ادامه بدم؟
روی تشک رفلاکس میخوابه. و بعد از شیرخوردن وقتی اروغ میزنه همون لحظه بالا میاره

قطره رامنوفلور روزی 5 قطره و قطره کولیک اید هر 8 ساعت 10 قطره

برای کولیکش چطور؟
درسته
بعد اینکه سرش عرق میکنه و تو خواب خیلی میپره چطوره طبیعیه؟

برای کولیک دارو دادم بقیه موارد طبیعی هست

اگر شربت پیدا نکردم همون 20تا گرانول از کپسول هر 12ساعت بدم؟