ف.م
عنوان :

اشیل پا

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
خانوم دکتر من رویی نشستن رو جفت ما مشکل دارم و بر میگردم عقب اگه بگید چطوری بفهمم از اشیل پامه یا یه چیز دیگر ممنون میشم
خانوم من به دلیل وجود کرونا ... و یکم دوری نمیتونم برم دکتر و معاینه بشم میتونم بپرسم چطوری بفهمم مشکل از اشیل یعنی یه تستی باشه ک بفهمم مشکل اشیل دارم به من بگید
🙏

اگر سابقه ضربه به آشیل نداشته باشین،احتمال پارگی نداشته باشین ممکن نیست اسیب بخاطر اشیل باشه،چندین تشخیص مهم تر قبل از مشکل اشیل هیت که باید بررسی بشه.