ا.م
عنوان :

زردی پوست

متخصص داخلی
سلام دکتر خوبید دکتر من یکم پوست دستم زرد شده فشارش میدم زرد تر هم میشه علتش چی هست؟

سلام، فقط پوست دستتونه؟ سفیدی چشمتون زرد نشده؟ مصرف الکل ندارین؟

الکل نه شاید آخرین بار 6 7 ماه پیش
چشم نه اصلا
روی پوست شصت دستم
جدیدا انگار کف دستم هم ی کوچولو شده
با فشار دادن هم بیشتر مشخص میشه

سلام، فقط پوسستونه؟ سفیدی چشم چطور؟ مصرف الکل خوراکی؟

بله
الکل نه چشمم نع
ه*

مصرف دارو قبلی؟ هر دارویی؟

در ضمن من After shave استفاده کردم الان قبلا هم ازش استفاده میکردم البته ولی الان استفاده کردم به دهنم هم نخورد اصا ولی دهنم بد تلخ شده نمیدونم مال اونه حالا یا نه انگار معدمم ریخته بهم یکم شایدم من اینجوری فک کنم ولی خب روشم نگاه کردم تاریخ مصرف نداشت چیز بدی نمیشه که؟
این مشکل زردی حدود 2 ماه پیش برام اتفاق افتاد اون موقع هم دارویی مصرف نمیکردم

نه ربطی به اون نداره، احتمالا معدتون از اسید معده یه مقدار از غذا اذیت شده، افتر شیو تاثیری نداره

ینی تلخی دهن هم از اون نیست اخه تا زدم اینجوری شدم غذا هم ک ظهر خوردم و این که اگر تاریخ مصرف گذشته باشه چیزی نمیشه؟

همون لحظه ممکنه مزه دهنتون عوض شه، ولی موندگار نیست، ولی اگز بعدش دهنتون تلخ بشه، ممکنه از ریفلاکس باشه

برای زردی هم باید انزیم های کبدی رو ازمایش بدین تا علتش مشخص بشه

آها پس ینی اگر من این مدت تاریخ مصرف گزشته میزدم چیزی نمیشه
واسه اون زردیه قطعا از کبد هست؟

نه موردی نیست، ولی خب تاریخ مصرف گذشته رو دیگه استفاده نکنین

برای زردی اول باید مسایل کبدی بررسی بشه در هر صورت

اره حتما فقط خواستم ببینم مشکلی ایجاد نکرده باشه چون دهنمو تلخ کرد و دل پیچه و معده درد..
مثلا چه مشکل کبدی میتونه باشه؟خطرناکه؟
زردی های کبدی اینجوری هستن طبق تجربه شما؟

شما احتمالا یه ریفلاکس معده دارین وه باید برا اون دارو مصرف کنید،

بله
معاینه رفلاکس بالینی هستش یا ازمایشی؟

یه مدت دو هفته ای فاموتیدین 40 شبها بعد شام مصرف کنید، غذای تند و ادویه دار هم نخورین

واسه رفلاکس هست؟لازم نیست اول معاینه حضوری داشته باشم؟

به هر حال معاینه حضوری خیلی بهتره

بله
پس اون زردی و کبد چی
الان هیچ چیزی نمیتونید بگید

بدون ازمایش نمیشه نظری داد، مهم ترین علت همون کبده که با ازمایش مشخص میشه

خب تو این شرایط کرونا نمیتونم برم آزمایش بدم

چاره ای نیست با ماسک و دستکش یه ساعت خلوت برین، ناشتایی هم نمیخواد

ینی ضروریه؟؟؟
فردا بازن آزمایشگاه ها؟
چه آزمایش هایی باید بدم چون متخصص شاید نباشه تو این اوضاع باید برم دکتر عمومی

تا شنبه هم میتونین صبر کنین

باشه دکتر
عرق کف دست هم میتونه از کبد باشه
یا تیرویید؟
ینی یک دفعه من هم تیروییدم مشکل داره هم کبد هم معده

لزوما به معنی مشکل تیرویید نیست یه علتش تیرویید هستش