ن.م
عنوان :

کم خونی ، مشاوره عمل جراحی ایمپلنت و هیستوکتومی

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
با سلام و احترام ، خانمی 48 ساله هستم با توجه به پایین بودن هموگلوبین و فریتین و mcv , . Mch ,و برخی فاکتورهای خونی که احتمالا به دلیل بیماری ادنومیوزیس و خونریزی های شدید ماهانه بومود اومده ، هر دو پزشک قبل از جراحی فک و ایمپلنت و نیز برداشتن رحم ، به رفع کم خونی قبل از عمل و نیز تاییدیه نتخصص خون تاکید کرده اند ، با توجه به از دست دادن دندانهای فک بالا و مشکلات عدیده گوارشی که در پی ان داشته ام ، در معرض از دست دادن وزن هم هستم و در واقع ایمپلنت برایم خیلی ضروریست ، چه باید بکنم و لطف بفرمایید راهنماییم کنید ،در ضمن نتیجه ازمایش خون و هورمونی که بعد از چند ماه خونریزی های مداوم ( پریود ) ازمایش دادم ، موجود است با تشکر
ببخشید من شهرستان هستم و اینجا متخصص خون نداریم
سلام ، بله کم کاری تیرویید دارم ولی بسیار لاغر هستم و متاسفانه تحمل قرص را نداشتم و فقط دو دوره داروی گیاهی برای کنترل کم کاری استفاده کرده ام ، در ازمایشهای قبلی فریتینم هم پایین است .
بعد از این ازمایش خون یک دوره از این دارو استفاده کردم و نیز فروگلوبین و امپول ب کمپلکس ،

شما به نظر هم تالاسمی مینور و کم خونی فقر آهن و کم خونی ناشی از کم کاری تیروئید دارید

اگر قرص اهن می تونید بخورید قرص فرامکس 100 صبح و شب

پس به نظر جنابعالی با مصرف داروهایی که مرقوم فرمودید ، میتوانم جراحی فک ( سینوس لیفت ) ایمپلنت انجام دهم ؟

دو هفته قرص آهن بخورید
فولیک اسید 1 میلی گرم در روز بعدش برید عمل و قرص ها رو هم ادامه بدهید

با توجه به عدم تحمل قرص ، میتوانم تزریق اهن ، سرم اهنی ویا شربت خوراکی مصرف کنم ؟ شرمنده از اینکه وقت جنابعالی را گرفتم
🙏