ا.د
عنوان :

سرگیجه

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
عرض ادب قبلا ام آر آی م رو ویزیت کردید دیسک در مهره های 5و 6 و 7 مدت 20 روز هست استراحت هستم و گردن بند طبی استفاده میکنم و از شنبه برای فیزیوتراپی یک نودول تیروئید ی به ابعاد 3.6 در 2.8 که 25ام خرداد ماه سونوگرافی 6ماه دوم ش هست جهت پایش ابعاد از دیروز دچار سرگیجه های بسیار شدید در هر چرخش و حرکت هستم به پزشک عمومی مراجعه کردم بعد از آزمایش خون استرس و فشار عصبی و تیروئید رو دلیل دونستند نظر شما

سلام. سرگیجه علتهای زیادی داره ، بهتر هست جهت تشخیص دقیق توسط متخصص مغز و اعصاب ویزیت بشید.
فعلا قرص بتاهیستین هر 8 ساعت یک عدد بخورید ولی هر چه سریعتر مراجعه داشته باشید.

🙏