خ.ا
عنوان :

سلام.من یک ماه قبل باشما در مورد سردرد خاهرم

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
یک ماه قبل شما 2 قرص به خاهرم دادین درمورد سرددی که داشت خدارو شکر روزی 2 عدد نهار وشام استفاده کرد فقط یک یا 2 بار سردرد داشت الآن چه کنم دوباره همان دارو رو استفاده کنه یانه؟
سلام وشب بخیر شرمنده متوجه نشدم دیر وقت پیام دادم . اقای دکتر دهقانی اگر میشه صحبت ما بمونه برای 11 ظهر به بعد چون من کلاس دارم وصبح تا قبل 11 به گوشی خودم دست رسی ندارم که به سوال شما جواب بده وبه نتیجه برسیم ممنون

سلام. همون قرص ها رو یکماه دیگه به روش قبل استفاده کنند. اگر خوب بودند سری بعد کمترش میکنیم

سلام باشه .این قرص خدای نکرده عوارض خاصی نداره
یک سوال: خودم دارم در جهاد دانشگاهی در رشته پرستاری میخونم ولی موقع خوندن جزوه سررد شدیدی میگیرم بااین که این رشته رو خیلی علاقه دارم. وحافظه من نمیمونه چه کنم واسترس خیلی شدید هم دارم نمیدونم چه کنم آیا شما میتونید راهنماییم کنید وگرنه به کدام پزشت متخصص چی؟ مراجعه کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.

عارضه ندارد
برای سردرد حین مطالعه باید نمره چشم بررسی شود که نیاز به عینک نباشد
در مورد استرس بیشتر توضیح دهید و آیا تابحال درمانی گرفتید؟

سلام من از نظر چشم مشکلی نداره چشم پزشکی رفتم . درمورد استرس نه اصلا دکتر نرفتم ولی الان ناراحتم که داره رشته ای که دوست دارم ادامه میدم به مشکل خوردم بخاطر همون باشما مطرح کردم.

چند وقته استرس دارید؟ علائمتون چیه؟ مداومه یا گهگاه؟ خوابتون چطوره؟ طپش قلب دارید؟

خوابم خوبه.
استرس گاهی در کلاس هم هستم پیش میاد باعث میشه بدنم گور بگیره وعرق کنم اره طپش قلب هم دارم اگر آن موقع روی پاهم ایستاده بودم حتما منو زمین میزنه فشارم می افته ولی اون موقع حتما باید از زانوی پا به پایین اب سرد بزنم چند لحظه بعد خوب میشم. ولی خونه هستم موقع جزوه خونده استرس دارم چون چند بار هم متن میخونم متوجه میشم ولی استرس دارم همه یادم میره. برای خاندن جزوه از 1 ساعت میخونم نیم ساعت میمونم بعد دوباره خوندن شروع میکنم بیشتر نمیخونم وخیلی نکته به نکته.

قرص بوسپیرون 5 میلی بگیرید و تا سه هفته، نصف قرص صبح و شب بخورید (بعد غذا) بعدش خبر بدید

سلام ممنون دست شما درد نکنه.
🙏
این دارو هست که گفتین.
سلام اقای دکتر ببخشید این دارو خاهرم الان چند روز تموم شده سفارش دادم به بچه ها دارم برام میگیرن ولی تا 2 روز دیگه بهم میرسه والان 3 روز داروش تموم شده ولی از وقتی که دارو تموم شده این سردرد شروع شده وژلوفن 400 هم مصرف کرد هیچ فرقی نکرد. راهی نیست تا دارو دستم برسه سرش کمی آرامش بگیره.
بعد این چند روز وقفه ایجاد شده بین دارو اشکال نداره

سلام. فعلا سایر مسکن ها را امتحان کنند. مثل دیکلوفناک 100 میلی، سلکسیب 200 میلی ، ناپروکسن 500 میلی

🙏
سلام اقای دکتر بخاطر داروی خاهرم مزاحم شدم 2 تا بود میگرافار الن داره استفاده میکنه سردرد نداره یعنی باید همین طور استفاده کنه برای همیشه
10 روز مونده بشه 2 ماه داره استفاده میکنه.

سلام. خیر.
مدت یکماه آینده فقط صبحها میگرافار بخورند (روزی یک وعده). اگر خوب بودند بازهم دارو کاهش داده خواهد شد

سلام دوباره::::اگر یادتون باشه یک قرسی هم به من دادین برای استرسم ولی با مصرف این دارو هم دوباره استرسم میگیرم تپش قلب و افت فشار منم چه کنم
اقای دکتر شما برای جلوگیری از فراموشی فرد سن بالا . میتونید کاری کنید یا با متخصص دیگه ای صحبت کنم
داروی منم تموم شده

سلام. در مورد شما بهتر است حضوری مراجعه کنید تا بررسی دقیقتر بشوید. بله، فراموشی هم مربوط به کار بنده است

سلام. اقای دکتر من مال تهران نیستم. من برای استان گیلانم. اگر میتونید برای بابام هم سن 67 ساله خیلی ناراحتی میکنه وفشار زندگیش خیلی بالاست ومی ترسم که سن داره میره بالا باعث فراموشی پدرم بشه اگر چیزی باشه گیاهی من بتونم براش تهیه کنم ممنون میشم
سلام اقای دکتر من الان 2 روز قرصم تموم شده ولی چرا سر درد گرفتم
برای خودم چی؟ الان 2 روز تموم شده ظهر که میشه سردرد میکنم بخاطر همون قرص
الان برای استرس من شما دیگه نمیتونید راهنماییم کنید. چون موقعیت امدن به تهران رو ندارم.
🙏

استرس فقط در کلاس و موقع درس خواندن است یا در حالت عادی هم استرس دارید؟ خوابتان چطور است؟ فکروخیال زیاد دارید؟

یک استرس برای همیشه بامن هست ولی موقع درس کلاس بیشتر. خابم خوبه. کمی هم فکر خیال دارم.

قرص نورتریپتیلین 10 میلی بگیرید، شبی یکعدد بخورید. سه هفته بعد خبر بدین

🙏
سلام اقای دکتر داروی خاهرم برای سردرد استفاد میکرد گفتین هر2 تا دارو رو در ماه 3 فقط صبح استفاده کنه؟

خواهرتون میگرافار فقط صبحها بمدت یکماه بخورند و خبر بدید

🙏