آ.ع
عنوان :

جواب آزمایش

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
با سلام و خسته نباشید
بنده 34 ساله و کم کاری تئرویید دارم که یه گره 10 میل دارم .بعد زایمان قرص دقیق مصرف نکردم و الان بعد 1 سال آزمایش دادم که بی زحمت مطالعه بفرمایید و من چطور قرص مصرف کنم

سلام قرص لوتیروکسین 50 میکرو گرم تهیه کنید و 5 روز در هفته روزی یک عدد مصرف کنید
صبح یکساعت قبل از صبحانه
هر روز یک عدد بجز دو روز در هفته
سپس 6 هفته بعد مجدد ازمایش TSHچک کنید

آیا مصرف قرص برا کنترل گره تاثیر داره؟
آیا قرص خارجی بخورم فرقی داره؟

قرص فایده نداره فقط پیگیری و مراجعه جهت انجام ازمایش هر سه ماه یکبار