م.خ
عنوان :

سرطان مری

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
سلام بیمار دارای سرطان مری می باشد و تعداد 4 عدد تومور هم در ریه مشاهده شده است و دیگر جایی انتشار نشده است تعداد 9 جلسه شیمی درمانی تعیین شده است که 3 جلسه رفته است و به صورت یک هفته در میان تعیین شده است و گفته شده بعد باید عمل شود در حال حاضر غذا و آب میوه و اشتها بسیار پایین دارد لطفا نظر خود را اعلام و خواهشمند است به عنوان یه همشهری اجازه دهید تا طی این هفته خدمت شما برسیم و ما را یاری نمایی ممنون و تشکر فراوان (بیمار: سعید خطیب نیا از نایین).

باسلام جراحی فقط در مواردی که بیمار بسمت انسداد کامل رود میتواند کمک کننده باشد در غیر اینصورت فقط شیمی درمانی ودرموارد محدود پرتو درمانی کمک کننده هستند. برای بی اشتهایی با استفاده از دارو تا حدی میتوان به بیمار کمک کرد