پ.ک
عنوان :

درد کف پنجه پا

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر خسته نباشید
طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق
آقای دکتر کف پای مامان من به این شکل شده و درد میکنه و وقتی می ایسته دردش بیشتر میشه میخواستم ببینم مشکلش چیه و درمان آن به چه صورت است ؟
ممنون
سلام آقای دکتر شرمنده دیروز فرستاده بودم ولی مثل اینکه ارسال نشده الان دوباره میفرستم

اینها شبیه پینه و میخچه ناشی از فشار هست

کرم actifoot hydrodermبزنید

و با یه متخصص ارتوپد برای بررسی از نظر مشکلات استخوانی و در صورت لزوم تحویز کفش طبی مناسب مشورت کنید

بعد آقای دکتر این میخچه و پینه ها با این کرم از بین میروند ؟ کرمش رو خونه داریم برای خشکی پا استفاده میکردیم

خیلی ممنون از پاسخگوییتون

انشا الله

اگر نشد باید از نزدیک ببینیم

یک دنیا ممنون آقای دکتر خیلی لطف کردید