A.e
عنوان :

ریفلاکس

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام آقای دکتر بنده کم کاری تیرویید مادرزادی دارم رینیت آلرژیک هم دارم و 12 ساله دچار ریفلاکس شدم 7 سال مرتب نکسیوم میخوردم نسبتا خوب بودم ولی از اون سالی که نکسیوم نایاب شد منم 5 ساله دارو قطع کردم و با رانینتیدین و کلونازپام کنترل میکردم آقای دکتر سردلم بشدت درد میکنه سنگینه میزنه به قفسه سینم پشتم طپش قلب دارم گرفتگی شدید معده دارم اسید معدم خیلی زیاده گلوم دهنم دوره زبونم همش قرنز میشه میسوزه یبوست شدید دارم 5 ساله میکروب درمان نشده دارم هردفعه دارو بهم میدادن نصفه میخوردم قطع میکردم حالم اصلا خوب نیس کلا دیگه با خانواده پرازولا مشکل دارم اصلا داروهای گوارشی رو نمیتونم تحمل کنم فقط در حال حاضر سه هفته اس هرشب فاموتیدین 20 میخورم با کلونازپام هیچ فایده ای نداره آقای دکتر احساس میکنم مشکلات گوارشیم خیلی رو ویتامینای بدنم تاثیر میذاره همش دچار کمبود ویتامین ب12 میشم یه ویتامین بهم معرفی میکنید بخورم یکم سرحالشم اضطراب بی دلیل دارم وقتی نوروبیون میزنم یکم حالم بهتر میشه ماهی دو تا میزنم آقای دکتر مشکلات زبونم بنظرتون از اسید معده اس یا آلرژیه؟ آقای دکتر میکروب معدم باید درمان بشه ؟

سلام.برای ریفلاکس علاوه بر پرهیز غذایی مصرف طولانی پرازول ها لازم است که ممکن است منجر به کاهش ب12 شود.مشکلات زبان می تواند ناشی از ریفلاکس باشد ولی یک متخصص ENT هم شما را ببیند.برای کنترل اضطراب مشاوره اعصاب تو صیه می شود.

درمان میکروب معده با توجه به گاستریت شدید در آندوسکوپی توصیه می شود.

خوب یه ویتامین بهم معرفی میکنید ؟ ممکنه یه دارو از خانواده پرازولا بهم معرفی کنید که کمترین عوارض رو داشته باشه چون من هرنعشو تست کردم سردرد دردشکم بیقرای طپش قلب میاره فقط نکسیوم بهم میساخت یعنی فاموتیدین رو قطع کنم جواب این مشکلات معدمو نمیده ؟

نکشیم 40 بهترین است که در بازار آزاد دنبالش باشید.از ایرانی ها اموزول یا ازونیوم 40 صبح ها یک عدد قبل صبحانه.در صورت عدم کنترل علائم فاموتیدین 20 نیم ساعت قبل خواب اضافه شود.

برای هلیکو باکتر
بیسموت 2صبح 2 شب 56 عدد
مترونیدازول 500 یک صبح یک شب 28 عدد
دلکشی سیکلین 100 یک صبح یک شب 28 عدد با دو لیوان آب خورده شود و تا یکساعت بعد دراز نکشید.

🙏